Thursday, 2024-04-25, 10:44 PMMain | Registration | Login

Site menu

News calendar

«  June 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Login form

Welcome Guest!

Search

Site friends

Our poll

Rate my site
Total of answers: 62

Statistics

Main » 2008 » June » 4 » Prima expoziţie virtuală ... a profesorilor
Prima expoziţie virtuală ... a profesorilor
0:16 AM
Mereu în căutare, niciodată nu reuşim sa facem lucrurile în timp util. Mereu căutăm. Căutăm motive. Motive artistice. Căutăm mari pictori. Că este la modă să vorbim de un cutare artist plastic. Rareori ne amintim de cel din preajma noastră, care munceşte nu pentru glorie şi nu pentru posteritate. Munceşte pentru că aşa simte. Nu ştiu pe cît de autentică sau de inedită a fost ideea de a vernisa lucrările profesorilor de la Şcoala de Arte Plastice din Făleşti alături de discipolii lor. Nici nu am încercat să contrapunem lucrările maturilor faţă de cele ale copiilor. Nici nu am insistat să se facă lucrări noi pentru expoziţia noastră. Au expus fiecare ceea ce avea acasă, lucrări care nu fac parte din lotul "De vînzare" pentru că sunt identice cu momente emoţionante din viaţa autorilor. Poate că pentru noi nu are nici o cotare lucrările X şi X1, pentru profesorii de la Făleşti, însă, ele au o încărcătură sufletească egală cu viaţa unui om. Aceste rînduri vin să atenţioneze oaspeţii galeriei noastre că a apărut această categorie deopotrivă cu albumele prezentate de judeţe în cadrul Concursului de pictură. Ne dorim o continuitate şi zi de zi urmărim cu satisfacţie faptul că vernisajul nostru este vizitat de către participanţii la concurs. La sigur, intuiesc şi bănuiesc că se bucură părinţii şi bunicii acestor copii frumoşi. Pentru că îtr-adevăr este un motiv de bucurie. La rîndu-ne, la o lună de cum au fost anunţate totalurile şi au fost numiţi premianţii, încercăm să păstrăm acea încîntare, acea plăcere, izvorîtă din mesajele primite de la profesorii din România, care ne dau imbolduri spre noi căutări şi realizări.
Views: 1518 | Added by: artsfalesti | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 2
2 Emanuel  
0
If it's on your mouth then you most likely got it from inltecnony kissing a family member or friend that has cold sores during child hood, many people contract HSV1 this way it's actually what causes cold sores (oral herpes) and they are very common to have on the mouth. Cold sores don't commonly come from having sex.You can kiss her or give her oral sex when you have absolutely NO signs or symptoms of an out break. Herpes is more contagious while there is any signs of an out break, but you do have a slight chance of passing it when you don't have an out break. This is because of viral shedding which is spreading herpes when you don't have symptoms. Viral shedding usually happens around the time of and in between out breaks. Viral shedding usually happens for a small number of days out of the year, but it's unpredictable even to you. If you do get a cold sore or break out wait until it's completely gone then wait a few more days to kiss her or give her oral sex.

1 Gabriel  
0
Am scris drpese trupa. Cat priveste cheltuirea banului public iti dau dreptate. Tinerii (bine pregatiti) ar trebui sa se implice mai mult in politica. Poate se schimba ceva si in tara asta.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright MyCorp © 2024 |